Over ons

Houthal

Meer dan een houthal

Onze kracht ligt in het bewerken van diverse soorten plaatmateriaal. Van hout tot Trespa, van vezelcement tot geperst. Onze combinatie van zagen, frezen en assembleren maakt dat wij uniek zijn in ons vak en dat de mogelijkheden op dat gebied nagenoeg onbegrensd zijn.

We verkopen niet graag ‘nee’, maar proberen juist met de klant mee te denken om op zoek te gaan naar de beste oplossing. We zijn een klein team, maar met onze gedegen vakkennis staat persoonlijk contact altijd voorop en willen we dat onze klant tevreden de deur uit loopt én uiteraard weer bij ons terug komt voor een volgende klus. Dat vertrouwen stralen we met trots uit.

Ons team

Ons team

Marcin

Machinaal Houtbewerker

Koen

Eigenaar

Cooper

Opzichter

Annemarie

Sales

Stef

Werkvoorbereider

Pawel

Machinaal Houtbewerker

Vides

Eigenaar

Sammie

Pensionado

Duurzaam produceren

We doen ons uiterste best om duurzaam te produceren en daarom proberen we het restafval zo veel mogelijk te beperken en indien mogelijk te hergebruiken. Daar zijn we al actief mee bezig met ons zaagoptimalisatieprogramma en we zijn FSC® -gecertificeerd, waarmee we bosbehoud en verantwoord bosbeheer steunen. Ons machinepark bestaat onder andere uit twee grote CNC-freesmachines en een grote automatische opdeelzaag. Meer weten?

Onze klanten

Sinds 1975!

Houthal is een begrip in Almelo, maar ook buiten de regionale grenzen weten mensen hun weg naar ons te vinden. Onze kracht zit in onze flexibiliteit, het meedenken met onze klanten en goed begrijpen waar het over gaat. Onze vakmensen en het uitgebreide machinepark zorgen voor onbegrensde mogelijkheden in het cnc frezen, boren en zagen van plaatmateriaal, maakt dat wij de perfecte keuze zijn voor houthandelaren, bouwbedrijven en afbouwers.