Machinepark

Frees- en zaagmachines

Met onze volledig computergestuurde frees- en zaagmachines zijn we in staat om zeer nauwkeurig maatwerk te leveren en voor de machines in ons machinepark zijn er diverse soorten frezen beschikbaar, zodat we aan nagenoeg iedere klantwens kunnen voldoen. 

We frezen bijna alle plaatsoorten die beschikbaar zijn, van MDF en multiplex tot Trespa, Rockpanel en cementgebonden platen. Daarnaast behoort verpakken per maat of merk ook tot de mogelijkheden, evenals het markeren van de gefreesde delen. Die optie scheelt onze klanten een hoop uitzoekwerk.

Hieronder een overzicht van onze machines. Naast deze computergestuurde machines beschikken we ook over een formaatzaag van Altendorf, een tafelfrees van Panhans, een vlakbank en een vandiktebank.

Morbidelli
M600f

De Morbidelli M600f is een 5-assige nestingmachine die platen tot 4970 x 2120 mm kan bewerken. De maximale plaathoogte die deze machine kan bewerken is 170 mm. Onze M600f is voorzien van een automatisch laad- en ontlaadstation.

Morbidelli
M400f

Daarnaast hebben we de beschikking over de Morbidelli M400F; een 3-assige nestingmachine die platen tot 3650 x 1600 mm kan bewerken. De maximale plaathoogte die deze machine kan bewerken is 170 mm. Deze machine is ook weer voorzien van een automatisch laad- en ontlaadstation.

Holzma
HKL 11

Met deze zaag in hoekopstelling kunnen we volle pakken platen aan de achterzijde inladen om sneller en efficiënter te zagen. Deze opdeelzaag zaat platen van 4300 x 2200 mm tot een plaatdikte van ca. 110 mm. Dankzij een optimalisatieprogramma zagen we zo optimaal mogelijk en houden we rekening met de nerfrichting.